Shabbies Collectie

Shabbies, een veelzijdige collectie die zich goed laat combineren

Shabbies, wie kent ze eigenlijk niet? Zelfs degenen die ze nog nooit hebben gedragen, zullen ze toch vaak in menig winkel hebben zien staan. Ze zijn namelijk op veel adressen te koop en goed herkenbaar dankzij het subtiele logo op elke schoen. Maar ook zonder dit logo te hebben gezien, is eigenlijk al gelijk duidelijk dat het om een Shabbies schoen gaat. Ze hebben namelijk een heldere, unieke stijl.

Shabbies: Nederlands kwaliteitsproduct met internationaal succes
Fred de la Bretonière is de grote naam achter het merk Shabbies. Hij begon eind jaren zeventig met de ontwikkeling van dit succesvolle schoenenmerk, aan het begin van zijn carrière. Al snel veroverde hij ons land en het merk is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse schoenenwinkels. Sinds enige tijd worden Shabbies bovendien ook over de grens verkocht. Een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem om trots op te zijn!

Shabbies in vele variaties, voor elke garderobe
In de ontwerpen van Shabbies wordt eindeloos gevarieerd met details. Hierdoor heeft elk paar, ondanks de duidelijke Shabbies signatuur, een eigen karakter. Zo zijn er enkellaarsjes en rijglaarsjes met een vrouwelijk hakje, maar ook kniehoge laarzen met een platte zool. De zolen zijn soms haast minimalistisch uitgevoerd, maar soms ook als een zwarte profielzool, waardoor de laars of schoen in kwestie een stoer uiterlijk krijgt. Elk seizoen wordt er bovendien gevarieerd met kleuren, zodat de collectie altijd op en top trendy is. Los van de variatie in details, staat elk paar voor garant voor goede materialen en een comfortabele pasvorm. Leuk is bovendien dat de schacht van de laarzen vaak ongevoerd is, waardoor u ze gemakkelijk kunt omslaan. Een leuk detail voor de afwisseling.

Door het gevarieerde aanbod zijn de schoenen en laarzen van Shabbies uitstekend te combineren met uiteenlopende garderobes. Of u nou op zoek bent naar een stoer paar laarzen bij een casual broek of juist trendy enkellaarsjes wilt voor bij uw nieuwste zomerjurk, de tijdloze modellen laten elke combinatie toe. Ze zijn een aanvulling op uw garderobe, waar u niet snel spijt van krijgt!