Shabbies Kids en Heren

Shabbies ook voor heren en kinderen
Shabbies Amsterdam is een merk dat niet meer is weg te denken uit de modewereld. Het krijgt de laatste tijd ook internationaal steeds meer aanzien. Het merk is vooral bekend vanwege de tijdloze en tegelijkertijd altijd trendy dameslaarzen en -schoenen, die zij op de markt brengt. Minder bekend is wellicht dat het merk meer biedt dan alleen dit. De collectie bevat namelijk ook tassen. Deze ogen even robuust en stoer als de schoenen en laarzen en uiteraard combineren ze er qua stijl prima mee.

Shabbies tassen staan voor goede kwaliteit
De tassen worden gemaakt van hoogwaardig suède en leer, dat afkomstig is uit Portugal, Italië en India. Het kleurgebruik is overwegend ingetogen, met veel beige, bruin, zwart en diverse grijstinten. De collectie bevat echter ook altijd enkele modellen met een meer in het oog springende kleur, zoals rood,blauw of okergeel. Er zijn verschillende modellen leverbaar, van shoppers tot hand- en schoudertassen, en tevens werktassen. Voor elke gelegenheid is er binnen de collectie wel een passende tas te vinden. Elke tas is voorzien van het stijlvolle Shabbies logo met merknaam.

Shabbies tassen, een stijlvol fashion statement
Net als de schoenen en laarzen hebben Shabbies tassen een nonchalante, trendy uitstraling. Ze horen helemaal in het tijdsbeeld van nu. Samen met een paar laarzen of schoenen completeren ze uw outfit en vormen ze een mooi bij elkaar passende set. Een waar fashion statement, waar u stijlvol mee voor de dag komt!

Als u eenmaal een Shabbies tas hebt gekocht of gekregen, smaakt dat al snel naar meer. Het soepele materiaal, de aansprekende modellen en de praktische indeling zijn moeilijk te weerstaan. De modellen zijn altijd stijlvol en nooit schreeuwerig. Ondanks, of wellicht dankzij, hun ingetogen uitvoering, zijn ze een echte eyecatcher in het straatbeeld. Minder is meer, dat geldt zeker voor deze tassen!