Katoenen T-shirts voelen lekker zacht aan

Posted by on augustus 27, 2018 in Home midden | Reacties staat uit voor Katoenen T-shirts voelen lekker zacht aan

Het is prettig om goed zittende T-shirts te dragen. Het liefst T-shirts die de hele dag lekker zitten en was na was mooi blijven. Eigenlijk zijn T-shirts als het ware een tweede huid. T-shirts draag je direct op je lichaam en dus wil je dat ze de juiste pasvorm hebben en ook houden . Katoen is goed warmte regulerend, vocht absorberend en luchtdoorlatend, wat toch behoorlijk fijne eigenschappen zijn voor T-shirts.  En naast dat katoen zulke krachtige eigenschappen heeft, voelt het ook nog eens lekker zacht aan. Daarom is het niet gek dat er veelal katoen gebruikt wordt bij het maken van een T-shirt. Soms met een beetje stretch zodat het shirt nog meer aansluit op je lichaam.

Tips voor hoe je T-shirts kunt dragen?

Iedereen heeft er verschillende van in zijn of haar kast hangen of liggen, maar hoe we deze T-shirts dragen verschilt per persoon enorm. Waren T-shirts tot voor kort nog vooral voor huismussen en band-fans, die hun exemplaar naar keuze droegen op een jeans of joggingbroek, dragen we het nu op pantalons, minirokken, maxi-rokken, jurkjes en, nou ja, vrijwel op alles. Een mijnenveld aan opties die van kwaad tot erger leiden want draag je T-shirts dan in je broek , uit de broek, half in de broek, voorkant in de broek achterkant eruit? Er zij volop keuzes. Een T-shirts is dus zeer veelzijdig en past iedereen!

Schonere en frissere T-shirts

Om de T-shirts zo mogelijk mooi te houden is het verstandig om deze op de juiste manieer te wassen. Voordat je je T-shirts in de wasmachine doet, keer je het binnenstebuiten. Zo slijt de kleding aan de binnenzijde en is de eventuele slijtage daardoor minder snel zichtbaar aan de buitenkant van de T-shirts. Het beste is om de T-shirts op 30 of 40 graden te wassen. Was met waspoeder in plaats van vloeibaar wasmiddel. Waspoeder zorgt voor een schonere en frissere was.