Over Shabbies

Shabbies, stoer en geliefd bij een breed publiek

Shabbies is een merk van Fred de la Bretonière, dat in 2005 het levenslicht zag. De basis werd echter 25 jaar geleden gelegd. Toen werden al laarzen in de onmiskenbare Shabbies stijl geproduceerd, in eerste instantie voor een beperkte klantenkring. Vandaag de dag trekt het merk een breed publiek aan. Vanaf de start was het een groot succes, zeker in eigen land en sinds kort ook in het buitenland. De officiële merknaam is overigens Shabbies Amsterdam, maar in de praktijk wordt vaak volstaan met het kortere Shabbies.

Shabbies: een unieke signatuur in een herkenbaar jasje
Shabbies maakt vandaag de dag stoere schoenen en laarzen voor zowel dames, heren als kinderen. Een schoen van Shabbies is altijd direct herkenbaar en dat ligt niet alleen aan de subtiele vermelding van het logo met de merknaam erin. De unieke signatuur zit in een combinatie van een robuust ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het kleurgebruik varieert van ingetogen tot extravagant. Naast chique grijs- en bruintinten, worden er vrolijke knalkleuren gebruikt. Een duidelijk pluspunt van de schoenen en laarzen is het grote comfort. Ze beschikken over een uitstekende pasvorm en dragen zowel in de zomer als in de winter erg prettig, door het gebruik van natuurlijke materialen.

Shabbies voor een authentieke levensstijl
Kiezen voor Shabbies is meer dan simpelweg kiezen voor een schoen of laars. Met hun no-nonsense uiterlijk staan ze voor een levenshouding. Liefhebbers van het merk zijn mensen die genieten van het leven. Ze zijn authentiek, hebben een hands-on mentaliteit en zijn wars van al te veel poespas. Ze weten wat ze mooi vinden, maar ze weten ook wat er speelt in de wereld. Shabbies zijn zoals de mensen die ze dragen: recht door zee.

Shabbies zijn te koop in winkels door het hele land en via het internet. Het aantal modellen en uitvoeringen is talrijk, variërend van laag tot hoog, met hak of zonder hak, in leer of suède en in vele kleuren. Kortom, er zijn Shabbies voor elke smaak en gelegenheid!