Shabbies Tassen

Tassen van Shabbies
Laarzen van Shabbies zijn al een aantal jaren een regelrechte hit bij veel in binnen- en buitenland. Minder bekend is echter dat onder dezelfde merknaam Shabbies ook geweldig mooie laarzen en schoenen voor heren en kinderen worden uitgebracht.

Shabbies herenschoenen voor een stijlvolle, stoere twist
De herenschoenen van Shabbies zijn simpel, maar stoer. Ze passen bij mannen die weten wat ze willen en hier recht voor uit komen. Een Shabbies man is een no-nonsense man, maar houdt overduidelijk wel van stijl. Hij volgt de trends dan ook op de voet, zonder deze zijn leven te laten overheersen. Een man die eenmaal Shabbies schoenen heeft gekocht, zal ze niet zo snel meer opgeven. De goede pasvorm, de stijlvolle kleuren en het robuuste uiterlijk vormen een combinatie die naar meer smaakt!

Shabbies kinderschoenen voor kleintjes en trendy tieners
De kindermodellen van Shabbies zijn in de kleinste maten ronduit vertederend. Het aanbod is bovendien zeer gevarieerd, van de bekende stoere laarzen tot lieflijke instappers voor de meisjes en robuuste veterschoenen voor de jongens. In de winter zijn er laarzen met een bontrand voor extra warmte en comfort. In de zomer is er keuze uit leuke slippers in diverse kleuren. Als u zelf een echte Shabbies fan bent, zult u al die modellen maar met moeite kunnen weerstaan. En waarom zou u ook? Voor uw kleintjes wilt u toch comfortabele schoenen, waar ze moeiteloos de hele dag op kunnen rondrennen en spelen? En het is helemaal leuk als dat gepaard gaat met een trendy look. Uw kleintje wordt een echte blikvanger!

Ook de al wat grotere kinderen zullen de schoenen en laarzen zeker stoer vinden. Ze bieden een look die helemaal bij trendy jongens en meiden hoort. Shabbies biedt bovendien een goede prijs-kwaliteit verhouding en dat is met opgroeiende kinderen bijzonder waardevol.